December 2021

Avgiftsförändring
- Månadsavgiften höjs med 2 % varje år och parkeringen kostar fr.o.m. 220101 950 kr/månad. Från budgetmötet hos Riksbyggen vill vi framföra att föreningen har en mycket god ekonomi.

Avtal
- Styrelsen har tecknat nytt avtal med Riksbyggen och de kommer fortsatt ansvara för den ekonomiska och tekniska förvaltningen. Styrelsen arbetar aktivt med att se över avtal och förhandla fram det bästa för föreningen.

Cykelrensning
- Rensning av gamla cyklar gjordes vecka 46. Skulle det vara så att du missade att märka din cykel kan du kontakta vår fastighetsskötare Jonas 031 653540.

El
- Det är just nu mycket prat om elpriserna och vi vill meddela er att föreningen inte påverkas av höjningen eftersom vårt elavtal är bundet fram till 2023.

Gästlägenheten
- Nu har gästlägenheten fått en upprustning. From 220101 kostar lägenheten 300 kr/natt. Bokning görs fortsatt på vår hemsida, www.hemsidan.com/flintgodset.

Postboxarna och ytterdörrar
- Under 2021 har postboxarna flyttats in i våra entréer, som för samfälligheten i övrigt. De gröna ytterdörrarna har under hösten målats om. Till våren kommer det att beställas blommor vid entréerna via Riksbyggen.

Aktuellt inför 2022
- Samfälligheten Porslinfabriken, där BRF Flintgodset ingår, behöver byta ut taggsystemet och håller just nu på att ta in offerter för att hitta den bästa leverantören. Föreningen planerar även att tvätta fasaderna och offerter skall begäras in för arbetet.

Snart är det nyår och vi vill därmed påminna att ni inte får skjuta upp raketer på gården.

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig till oss på
brf.flintgodset@hotmail.com

Vi önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Vänliga hälsningar,
Styrelsen Brf. Flintgodset